Despre noi

Ilinca Home este una dintre cele mai apreciate agenții imobiliare din Craiova.

De mai bine de 10 de ani, echipa noastră de profesioniști în domeniul imobiliarelor vă oferă servicii de calitate, ceea ce înseamnă, implicit, tranzacții reușite.

Astfel, dacă vreți să vindeți, să cumpărați sau să închiriați în cele mai bune condiți, aflați că ne ocupăm de un set complex de proprietăți: apartamente, case/vile, terenuri construcții, terenuri agricole, birouri, spații comerciale, spații industiale, hoteluri/pensiuni, chiar și ferme.

Foarte important, toate tranzacțiile imobiliare se desfășoară în strânsă legătură cu nevoile și cerințele voastre.

Ce facem ?

Servicii de consultanta

Prin divizia de Brokeraj și consultanță imobiliară, Ilinca Home oferă clienților, persoane fizice sau juridice, servicii de intermediere a tranzacțiilor imobiliare, de consultanță juridică și de marketing pe tot parcursul procesului de vânzare, de consultanță financiară și asistare în procesul de achiziție/vânzare a proprietăților pe diverse segmente ale pieței.

Fiecare solicitare reprezintă pentru noi o provocare și dispunem de expertiză, tenacitatea și creativitatea necesare pentru a propune soluția care să corespundă nevoilor celor mai sofisticați clienți.

Servicii de intermediere

Intermedierea este contractul prin care intermediarul se obligă faţă de client să îl pună în legătură cu un anumit terţ, în vederea încheierii unui contract.
Segmentul de piaţă ţintă îl reprezintă sectoarele :
rezidenţial
spaţii de birouri
spaţii comerciale
spaţii industriale
terenuri
Oferim pe tot parcursul procesului de vânzare cumpărare sau închiriere reprezentare în regim exclusiv.